PC versie Hitman 3 exclusief op Epic Store

0

De Epic Store bestaat nog niet zo heel lang als je vergelijkt met de directe concurrentie, maar heeft al heel wat doen rommelen in de gaming industrie. Het bedrijf geeft wekelijks gratis games weg en haalt zo nu en dan eens een exclusiviteitsdeal binnen. Zo ook met Hitman 3.

IO Interactive, wat sinds 2017 op eigen benen staat, kondigt nu aan dat de PC versie van Hitman 3 exclusief in de Epic Store zal verschijnen in 2021. “Hiermee heeft het meer vrijheid gekregen om de game te ontwikkelen zoals het dat voor ogen had”, aldus IO Interactive CEO Hakan Abrak. De studio bevestigt verder dat vooruitgang uit Hitman 2 op Steam ook gewoon zal overgedragen worden naar deze nieuwe titel.

Naast dit nieuws, krijgt de game een trailer mee waarin een nieuwe locatie onthuld wordt: Het Thornbridge Manor. En wie nog steeds kennis moet maken met de nieuwe Hitman trilogie, kan zich tussen 27 augustus en 3 september de eerste game gratis aanschaffen.

Bron: PC Gamer

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.