Personeel gezocht voor ontwikkeling nieuwe Zelda game

0

De Japanse studio Monolith Soft heeft een vacature geplaatst voor ontwikkelaars die aan een nieuwe The Legend of Zelda-game zullen werken.

Monolith Soft, de ontwikkelaar van o.a. Xenoblade Chronicles, heeft op zijn website een hele lijst van vacatures geplaatst. Het gaat om allerhande technici, programmeurs, planners, designers en een project ontwikkelaar. In het verleden was de studio al betrokken bij de productie van Zelda: Breath of the Wild. Voor de opvolger in de succesvolle Zelda serie, heeft Nintendo besloten om weer met hen in zee te gaan.

Bron: Dontfeedthegamers

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.