Plannen voor remake van Sonic Adventure

0

Het hoofd van het Sonic-team, Takashi Iizuka, zegt een remake te willen maken van de Sonic Adventure-game. Dit vertelde hij in een interview.

Sonic Adventure verscheen voor het eerst in 1998 voor de Sega Dreamcast. Het was het eerste volledige 3D-spel met de bekende blauwe egel als hoofdpersonage. Voor Sega werd het de meest verkochte game voor de Sega Dreamcast.

In een interview met Retrogamer laat Takashi Iizuka weten dat hij in de game enorm veel potentieel ziet, maar dat er wel wat technische gebreken zijn zoals de camera, controls en graphics. Hij wil deze aanpassen aan de huidige normen door een remake van de klassieker te lanceren. Voorlopig staat dit nog niet vast. Afhankelijk van de reactie van de fans, zal een eventuele remake overwogen worden. Wij houden jullie alvast op de hoogte.

Bron: Retrogamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.