Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville release bekend gemaakt

0

Electronic Arts onthult eerste details over Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville .

EA Games heeft meer informatie gegeven over hun nieuwste game in de Plants vs. Zombies franchise. De game zal Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville gaan heten en is het vervolg voor Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 en bijgevolg een third-person multiplayershooter.

De release is vastgelegd op 18 oktober voor PC, PS4 en de Xbox One. Er is wel al een digitale versie beschikbaar tot 30 september waarmee de echte fans al kunnen starten. Er zullen geleidelijk aan nieuwe elementen aan de game worden toegevoegd.

Battle for Neighborville heeft free-roam gebieden en social hubs om met andere spelers te communiceren. Er zijn ook andere outfits beschikbaar om je  personage aan te kunnen trekken. De game heeft co-op splitscreen voor alle modi, en een Thunderdome-regio waarin twee teams met in totaal 24 spelers het tegen elkaar op kunnen nemen.

Bron: Polygon

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.