Platform game aangekondigd waarin je gewapende platforms kan ontwerpen

0

De platform game industrie wordt steeds creatiever. Gisteren werd Octahedron aangekondigd, een game waarin je platforms kan ontwerpen die bovendien uitgerust zijn met een heel arsenaal aan wapens!

Al eerder verscheen de aankondiging van een nieuw concept met Semblance, waarbij het mogelijk werd jezelf en je omgeving te vervormen. In de nieuwe game Octahedron gaat men nog iets verder: je kan eigen platforms ontwerpen die ook nog eens wapens bevatten.

In de game speel je als een lichtgevend figuurtje in een duistere wereld met oplichtende gevaren en fonkelende, kwaadaardige mistlandschappen. Om valkuilen of obstakels te omzeilen bezit je de gave om platforms te ontwerpen. Hierop kun je dan plaatsnemen voor zolang  je er de benodigde energie voor hebt.

Daarnaast beschik je ook andere voordelen, zoals wapens die je kan inzetten om vijanden of aanvallende mistnevels te bestrijden. Om van deze handigheden gebruik te kunnen maken, moet je wel over een zeker ritmegevoel bezitten. Je moet goed luisteren naar de soundtrack van de game om te weten wanneer een mistnevel gaat verplaatsen of er een vijand plots gaat opduiken.

De game is nu beschikbaar op Steam, de PlayStation Store en de Xbox store. Een eerste trailer kan je hier bewonderen:

Bron: Siliconera

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.