PlatinumGames gaat samenwerken met Tencent

0

De ontwikkelaar PlatinumGames, bekend van o.a. de Bayonetta games en Nier: Automata, gaat samenwerken met Tencent, een Chinees technologiebedrijf. Ze hebben nu een aankondiging gedaan waarin ze vermelden dat ze grote plannen hebben voor 2020. 

Met het geld dat ze van dit bedrijf ontvangen, willen ze zelfs games gaan uitgeven in plaats van ze enkel te ontwikkelen. De eerstvolgende game die we van de ontwikkelaar mogen verwachten is Babylon’s Fall, waarvan ook een nieuwe trailer is getoond. Een release is voorlopig nog niet bekend.

Bron: Kotaku

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.