PlayStation showcaset 6 games op ChinaJoy 2019

0

Momenteel is in Shanghai ChinaJoy aan de gang, een Aziatische E3 zeg maar. Uiteraard is PlayStation ook van de partij en ze toonden zes gameplaytrailers.

In het kader van PlayStations China Hero Project, een initiatief om Chinese ontwikkelaars een duwtje in de rug te geven,, hield de consolegigant een showcase waarin we zes trailers kunnen zien. We krijgen meer bepaald beelden van F.I.S.T., Evotinction, Convallaria, Anno Mutationem, In Nightmare en AI-LIMIT.

Een game die merkbaar afwezig was, was Lost Soul Aside. De titel deed zijn intrede in het China Hero Project in 2016 en kreeg vorig jaar nog een nieuwe trailer. PlayStation wist het volgende mee te geven:

The team has grown since last year. Rather than make a demo for ChinaJoy 2019, they chose to completely focus on development for the main build. We fully respect creator Yang Bing and the team. Development takes time. Just like Hardcore Mecha, the game will be completed.

Bron: DualShockers

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.