Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution 27 februari in première op Netflix

0

The Pokémon Company en Netflix hebben vandaag bekendgemaakt dat de nieuwste computeranimatiefilm uit de populaire Pokémon-serie wereldwijd buiten Japan en Korea bij Netflix in première zal gaan. Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution voegt een nieuwe digitale animatiestijl toe aan de Pokémon-films.

In Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution ontdekken en bewerken onderzoekers een fossiel van de Mythische Pokémon Mew. Ze creëren een schepsel dat tegen alle wetten van de natuur indruist: Mewtwo, een Legendarische Pokémon die als vernietigingsmiddel moet dienen. Wanneer Mewtwo achter zijn eigen twijfelachtige oorsprong komt, begint hij echter zijn menselijke scheppers te verfoeien en zint hij op wraak. Ash, Pikachu en hun vrienden komen midden in zijn wraaktocht terecht! Kunnen onze helden de beproeving van Mewtwo het hoofd bieden nu de toekomst van de Pokémon-wereld op het spel staat? En lukt het Mewtwo een nieuwe invulling aan zijn leven te geven?

Ter gelegenheid van de aankondiging heeft The Pokémon Company International vandaag de eerste officiële internationale trailer van de film uitgebracht.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.