Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team krijgt een remake voor de Switch

0

Tijdens de presentatie van Nintendo over Pokémon, werd meegedeeld dat er voor Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team een remake zal worden uitgegeven voor de Switch. De oorspronkelijke versie verscheen vijftien jaar geleden voor de GameBoy Advance.

De game is een remake van Pokémon Mystery Dungeon Red Rescue Team en Blue Rescue Team en verschijnt onder de naam Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX. Je kruipt in de huid van Pikachu, die samen met diverse andere Pokémon kerkers verkent en gevechten aangaat.

De release is vastgelegd voor 6 maart dit jaar. De game krijgt zowel een fysieke versie als een digitale in de eShop. Er is ook een gratis demo voor de game op de Switch eShop. Alle voortgang kan meegenomen worden naar de uiteindelijke versie van het spel.

Bron: The Verge

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.