Pokemon Rumble Rush aangekondigd voor Android en iOS

0

The Pokémon Company heeft een gloednieuw spel in de serie Pokémon Rumble aangekondigd: Pokémon Rumble Rush. Dit gratis te starten beat-‘em-up-spel zal binnenkort voor zowel Android als iOS wereldwijd verkrijgbaar zijn.

In Pokémon Rumble Rush kruipen spelers in de huid van een onverschrokken avonturier die nieuwe eilanden en de verschillende Pokémon op elk eiland gaat ontdekken. Tijdens zijn ontdekkingstocht moet een speler hordes vijandelijke Pokémon op zijn pad verslaan. Door op het scherm te tikken komt de partner-Pokémon van de speler aanstormen om elke tegemoetkomende groep aan te vallen. Tijdens elk treffen bestaat de kans dat een of meer Pokémon vriendschap sluiten met een speler, waarna hij deze weer kan gebruiken in toekomstige gevechten. Elk eiland kent Super Boss-gevechten. Als spelers als winnaar uit de strijd komen, hebben ze de mogelijkheid items te bemachtigen waarmee ze hun Pokémon op kunnen waarderen.

Tijdens het spelen van Pokémon Rumble Rush kunnen spelers honderden verschillende soorten Pokémon tegenkomen. Hoe meer spelers de spelwereld verkennen en aan speciale evenementen deelnemen, hoe meer Pokémon ze zullen ontdekken, waaronder eventueel zelfs Legendarische en Mythische Pokémon! Tijdens hun verkenning kunnen spelers bovendien een voorheen onontdekt niveau vinden. Hieraan mogen ze als beloning een naam geven.

Wanneer ze alleen in een gebied op pad zijn, kan een aanwijzingsfunctie de Pokémon in dat gebied weergeven. Daarnaast kunnen spelers tijdens het bekijken van een eilandkaart soms heteluchtballons voorbij zien komen. Door op een heteluchtballon te tikken kunnen spelers een niveau spelen dat andere avonturiers al ontdekt hebben. Dit betekent dat spelers Pokémon kunnen ontmoeten die ze nog niet eerder hebben gezien.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.