Pokemon Sword and Shield uitbreidingspas nu verkrijgbaar

0

Vandaag hebben The Pokémon Company en Nintendo bekendgemaakt dat alles-in-één fysieke versies van de Pokémon Sword + Pokémon Sword uitbreidingspasbundels vandaag verkrijgbaar zijn bij deelnemende winkels.

Voor degenen die nog niet begonnen zijn met een avontuur in de regio Galar is het goed om te weten dat deze bundels de basisspelcontent allemaal op één speelkaart bevatten die zij anders zouden hebben als zij óf Pokémon Sword óf Pokémon Shield (fysiek exemplaar of downloadversie) en de bijbehorende uitbreidingspas apart kopen.

Trainers die de nieuwe bundels aanschaffen ontvangen honderd Poké Balls als een in-game-aankoopbonus en als codes voor het Pikachu-pak en het Eevee-pak die eerder als speciale aankoopbonus verstrekt werden voor het apart aanschaffen van het basisspel en de bijbehorende uitbreidingspas.

Spelers kunnen nu ook nieuwe Legendary Pokémon ontdekken in The Crown Tundra, en ze kunnen het verhaal achter de Legendarische Pokémon Calyrex onthullen. Er gaan verhalen over een Pokémon-schurk die ooit over de andere Pokémon van The Crown Tundra heerste. Keer op keer ontstak hij in woede over mensen die zijn territorium binnendrongen, waarop hij deze mensen en hun Pokémon letsel toebracht. Maar toen verscheen de Legendary Pokémon Calyrex en versloeg de schurk, die uiteindelijk een band kreeg met de koninklijke Pokémon en zijn trouwe ros werd.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.