Pokémon Sword en Pokémon Shield bekend gemaakt

0

Tijdens de Pokémon Direct onthulde Nintendo de achtste generatie Pokémon. Deze zullen verschijnen op de Nintendo Switch.

Pokémon fans hebben vanaf vandaag iets nieuws om naar uit te kijken. Nintendo start met de ontwikkeling van de achtste generatie in de succesvolle Pokémon serie. Het belooft een volledig nieuw verhaal te worden dat zich afspeelt in de regio Galar. Volgens Nintendo is het een uitgestrekt gebied met vredige landschappen, moderne steden, dichte bossen en besneeuwde bergen, waar mensen samenwerken om industrieën te ontwikkelen.

Aan de start van je reis zijn er naar vaste gewoonte, opnieuw drie pokémon waaruit je kan kiezen om je op je reis te vergezellen: een gras, vuur en water type. Deze hebben als naam Grookey, Scorbunny en Sobble. Grookey is een ondeugend aapje, Scorbunny is een konijnachtige pokémon die geen seconde kan stil zitten en de water-pokémon Sobble is een schuchter type. Met één van deze beestjes is het jouw doel om Pokémon Champion te worden.

Pokémon Sword en Pokémon Shield worden eind 2019 gelanceerd voor de Nintendo Switch. Bekijk hieronder de video waarin de twee games en de nieuwe pokémon geïntroduceerd worden.

Bron: Kotaku

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.