PS Plus in december 2017: maandelijke games bekend gemaakt

0

December, de laatste maand van het jaar en meteen ook de meest feestelijke maand. Met Kerstmis in het vooruitzicht krijgen we dit jaar nog een laatste keer games en dan kunnen we er in 2018 weer tegenaan met de PS Plus line-up van januari. Maar eerst, de line-up van december.

Vanaf 5 december, net op tijd voor de Sint, kunnen we aan de slag met Darksiders II: Deathinitive Edition en Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legens op PS4. Op de PS3 kunnen we dan weer Xblaze Lost: Memories en Syberia Collection downloaden. Ook onze kleinste wordt niet vergeten, want we kunnen Forma 8 en Wanted Corp aan onze lijst toevoegen.

Zoals gebruikelijk zijn sommige games cross-buy, wat in onderstaand overzicht resulteert:

PlayStation 4

PlayStation 3

PS Vita

PS Plus bonus

De line-up is beschikbaar vanaf 5 december. Dat betekent dat je nog tot en met maandag de lijst van november kunt downloaden. Vind je dit een goede maand? Laat het ons weten in een reactie!

Bron: PlayStation

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.