PS Plus in maart 2019: maandelijkse games bekend gemaakt

0

We gaan de eerste maand tegemoet van een nieuw format PlayStation Plus. PlayStation maakt namelijk komaf met het maandelijkse aanbod aan PS3- en Vita titels en gaat vanaf maart slechts twee PS4 games beschikbaar stellen.

Vanaf 5 maart kan je aan de slag met Call of Duty: Modern Warfare Remastered en The Witness op PS4. PlayStation liet dit al enige tijd geleden weten, maar maart zal ook de eerste maand zijn die de PS3- en Vita games laat vallen.

Helaas betekent dit ook voor abonnees die de drie consoles hebben, dat ze vanaf nu niet zes, maar twee games zullen kunnen downloaden. Wat Sony doet ter compensatie voor de prijsstijging van het abonnement en het komaf maken met de andere vier titels? Voorlopig helemaal niets, en daar zijn fans op de blog niet bepaald blij mee…

De volledige line-up, inclusief PS3- en Vita games, van februari is momenteel wel nog beschikbaar en dat nog tot en met 4 maart.

Bron: PlayStation

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.