PS Plus in oktober 2019: maandelijkse games bekend gemaakt

0

Een maandje naar school voor de jongsten onder ons, voor de ouderen misschien wel weer de eerste maand gepaard met een verhoogde filestress. Om stoom af te kunnen blazen, is PlayStation er weer met de maandelijkse PS Plus games.

Vanaf 1 oktober kunnen we aan de slag met The Last of Us Remastered en volgen we met verbeterde visuals het avontuur van Joel en Ellie die zich een weg moeten banen doorheen een verwoest Noord-Amerika. Bovendien kan je ook Left Behind downloaden, de uitbreiding die focust op Ellie en haar beste vriend Riley.

Van infected, naar baseball, zal ook MLB The Show 19 beschikbaar zijn. In The Show kan je de meest bekende matches spelen in baseball geschiedenis, of met je eigen speler in de ranking proberen te stijgen.

Nog tot en met 30 september kan je de vorige line-up downloaden, dus wees er snel bij. Vanaf 1 oktober maken deze games plaats voor de oktober-games.

Bron: PlayStation

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.