PS Plus in september 2018: maandelijkse games bekend gemaakt

0

Met het einde van de zomervakantie in zicht, is er ook nog goed nieuws te melden. Sony weet gelukkig de gemoederen te bedaren met hun laatste line-up PS Plus games.

Sinds 29 augustus kunnen we aan de slag met de PS4 game Destiny 2. Op de overige games is het nog wachten tot 4 september. Vanaf dan is God of War III Remastered beschikbaar voor PS4. Knowledge is Power & Here They Lie blijft ook de maand september beschikbaar.  Voor de PS3 zijn games zoals Another World – 20th Anniversary Edition en QUBE Director’s Cut aanwezig in de PS Plus Store. Wie in het bezit is van een PS Vita kan aan de slag met Sparkle 2 en Foul Play.

De hele line-up ziet er dan zo uit:

PlayStation 4

PlayStation 3

PlayStation Vita

Nog tot 4 september kunnen we de vorige games downloaden, dus wees er nog snel bij!

Bron: PlayStation

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.