PS Plus in maart 2018: maandelijkse games bekend gemaakt

1

Maart is pas begonnen en het begin van een nieuwe maand betekent voor elke PS Plus abonnee uiteraard een nieuwe reeks gratis titels. Deze maand wordt alvast een maand om u tegen te zeggen.

PS Plus abonnees mogen vanaf 6 maart Bloodborne en Ratchet and Clank voor de PS4 verwachten. Wie nog steeds op de PS3 gamet, kan aan de slag met Legend of Kay anniversary en Mighty No. 9. Het kleinste broertje, de Vita, krijgt dan weer Claire: Extended Cut en Bombing Busters.

Niet meteen de minste maand stellen we vast, en met de line-up van januari en februari, is Sony 2018 alvast goed begonnen. Omdat de meeste games in de line-up van maart cross-buy zijn met de PS4, ziet het lijstje er als volgt uit:

PlayStation 4

PlayStation 3

PlayStation Vita

Nog tot 6 maart kan je de games van februari downloaden. Die vind je hier nog eens opgelijst.

Bron: PlayStation

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

1 reactie

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.