PS4 release Path of Exile uitgesteld naar 2019

0

Een maandje geleden kondigde ontwikkelaar Grinding Gear de PS4-release van Path of Exile aan en die game zou dan ook al meteen in december in de winkelrekken moeten liggen. De ontwikkelaar wilde deze graag gelijktijdig met de uitbreiding 3.5.0 voor PC op de markt brengen. Maar dat zal dus niet doorgaan.

De ontwikkelaar heeft laten weten dat de release van december niet zal worden gehaald en dat de game wordt uitgesteld. Ze blijken meer tijd nodig te hebben voor het certificatie proces, dat deze tijd van het jaar drukker is. De game, een free-to-play top-down ARPG, zal dus pas in februari 2019 verschijnen.

“When we announced Path of Exile for PlayStation 4 earlier this month, we indicated we were aiming for a December release. Unfortunately, we have had to revise this to early February. We are extremely sorry for the inconvenience this causes, because we know there are many players looking forward to this release,” aldus de ontwikkelaar.

Bron: VG247

Share.

About Author

Naast fan te zijn van tal van games, hangt Joachim ook het beest uit in de fitness en doet absoluut niet normaal in het bijzijn van zijn vrienden. Maar gamen en zijn mening delen met jullie, ja, dat heel graag!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.