[UPDATE #3] PSN ervaart moeilijkheden en is gedeeltelijk down

0

Als je op moment van schrijven, 23/01 om 20u30, op jouw PS3 of PS4 wil spelen, is de kans groot dat je problemen zult ervaren en/of helemaal niet zult kunnen spelen.

[UPDATE #3]

Op moment van schrijven (7u36) zou alles weer werkzaam moeten zijn volgens de statuspagina. Laat ons hopen dat dit de laatste update is.

[EINDE UPDATE]


[UPDATE #2]

Helaas, de problemen leken even van de baan te zijn. Op de statuspagina zien we echter dat geen enkele service nog werkzaam is. De support Twitterpagina van PlayStation America is zich van het probleem bewust en zoekt verder naar een oplossing. Op de Europese Twitterpagina blijft het voorlopig stil.

[EINDE UPDATE]


[UPDATE]

De problemen lijken opgelost, maar het internet was niet blij met de downtime. PlayStation kreeg de volle laag van duizenden gamers op het Twitteraccount van hun supportpagina. Velen verwezen naar de recente prijsstijging, anderen vroegen dan weer compensatie. Al bij al heeft de downtime om en rond de 7 uur geduurd, maar over compensatie viel geen woord. Daar zal dus geen sprake van zijn.

[EINDE UPDATE]


Het PlayStation Netwerk ervaart namelijk sinds 17u43 problemen en is zelfs gedeeltelijk down, bevestigt Sony. De statuspagina van PlayStation vermeldt dat de problemen zich specifiek bij games en sociale netwerken voordoen. Wat zich kan vertalen in het niet in staat zijn tot het opstarten van games, applicaties of online functionaliteiten.

Er staat bij dat ze bij PlayStation proberen zo snel mogelijk alles op te lossen, maar hoe snel we weer zonder problemen zullen kunnen gamen is niet bekend.

Uit bovenstaande Tweet kunnen we afleiden dat de downtime wereldwijd aan de gang is. Wanneer we meer weten, volgt zo snel mogelijk een update.

Bron: PlayStation Status

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.