Puzzle Fighter binnenkort ook voor PC, PS4 en Xbox One

0

Voorlopig nog geen officiële bevestiging van Capcom, maar volgens PEGI zou er weldra een re-release van de puzzle game Puzzle Fighter verschijnen voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Vorig jaar werd de game gelanceerd op mobiele platforms en was het erg succesvol. Als gamer kruip je in de huid van bekende personages uit andere games zoals Street Fighter, Resident Evil and Mega Man. In de originele game kan je real-time gevechten met andere spelers over de hele wereld voeren, waarbij je krachtigere aanvallen krijgt als beloning. Deze aanvallen kan je dan weer gebruiken om gems te vernietigen en zo de game te winnen.

Zodra er meer officieel nieuws verschijnt zal je het hier als eerste kunnen lezen.

Bron: Videogamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.