Red Dead Redemption 2 heeft meest succesvolle openingweekend in geschiedenis van entertainment

0

Rockstar is een studio die games van hoog niveau aflevert. Telkens wordt hun laatste nieuwe titel geweldig goed ontvangen en dat is ook niet anders voor Red Dead Redemption 2.

Maar wat volgde had niemand zien aankomen. Red Dead Redemption 2 was goed voor maar liefst 725 miljoen dollar in slechts drie dagen na release. Hiermee breekt de game het record voor meest succesvolle salesweekend in de geschiedenis van entertainment.

Daarnaast is de game ook de grootste day one release in de geschiedenis van het PlayStation Netwerk en was het ook de meest gepre-orderde titel die releasete op het PSN.

Met 725 miljoen dollar behaalt de game de tweede grootste launch in de geschiedenis van entertainment. Op nummer 1 staat nog steeds Grand Theft Auto V, met een indrukwekkende 1 miljard dollar in de eerste drie dagen na een launch midden in de week.

Dat belooft voor de toekomst van de game.

Bron: DualShockers

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.