Red Dead Redemption 2 komt naar PC

0

Heuglijk nieuws voor de PC gamers onder ons. Rockstar heeft namelijk vandaag bevestigd dat hun laatste blockbuster Red Dead Redemption 2 ook naar de PC komt.

Rockstar bevestigt dat hun laatste game Red Dead Redemption 2 op 5 november al op PC zal verschijnen. Hiermee volgt de game diens voorganger in de reeks, die na enkele jaren ook op PC uitkwam. Op de releasedatum na, wat al erg mooi is natuurlijk, gaf de studio maar enkele details mee.

Zo zullen gamers die zich de titel op voorhand aanschaffen via de Rockstar Games Launcher kunnen profiteren van enkele speciale bonussen. Daarnaast zal de game visueel en technisch verbeterd worden, en zullen we aan de slag kunnen met nieuwe bounties, hideouts en wapens.

Red Dead Redemption 2 zal op 5 november releasen op de Rockstar Games Launcher, de Epic Games Store, GMG en de Humble Store. Wie echter niet zo’n fan is van al deze platformen, zal vreemd genoeg tot ergens in december moeten wachten op een Steam release. Een precieze datum is hiervoor nog niet bekend.

Bron: PC Gamer

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.