Red Dead Redemption 2 krijgt PC trailer

0

Begin deze maand liet Rockstar weten dat Red Dead Redemption 2 naar de PC komt en dat al op 5 december.

Nog zo’n anderhalve maand wachten dus, maar dat weerhoudt Rockstar niet nog een PC trailer op ons los te laten. In Red Dead Redemption 2 keren we terug naar voor de eerste titel in de reeks en volgen we Arthur Morgan en de Van der Linde bende op zoek naar rijkdom en ware vrijheid.

De PC versie van Rockstars western zal heel wat technische tweaks met zich meebrengen die moeten bijdragen aan de algemene sfeer van de game. Denk maar aan verdere kijkafstanden, verbeterde belichting en schaduwen, gras en vacht textures, enzoverder.

Red Dead Redemption 2 is vanaf 5 december beschikbaar op de PC via de Rockstar Games Launcher, GOG, Humble Store en de Epic Games store. Wie de game pre-ordert via de Rockstar Games Launcher krijgt bovenop de aankoop twee gratis Rockstar classics, extra content voor de Story Mode en 50 Gold Bars in Red Dead Online.

Bron: Gematsu

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.