Red Dead Redemption 2 verstuurde al 17 miljoen exemplaren

0

Dat Red Dead Redemption 2 een grandioos succes is, moeten we jullie niet meer duidelijk maken. Maar vandaag is er nog een indrukwekkend cijfer over de game vrijgegeven. Take Two kondigde aan dat ze maar liefst 17 miljoen exemplaren van Red Dead Redemption 2 hebben verzonden naar retailers.

Dat wil zeggen dat er 17 miljoen exemplaren zijn verdeeld over retailers, maar dus nog niet doorverkocht aan de klanten. En dat zijn natuurlijk alleen maar de cijfers van de retailverkoop, zonder rekening te houden met de online distributie.

Take Two bevestigde ook dat ze in de eerste acht dagen na de lancering meer exemplaren hebben verzonden dan in de eerste acht levensjaren van de eerste Red Dead Redemption. Eerder werd ook al bekendgemaakt dat de game zo’n $ 725 miljoen ophaalde in zijn eerste drie dagen na lancering.

Bron: VG247

Share.

About Author

Naast fan te zijn van tal van games, hangt Joachim ook het beest uit in de fitness en doet absoluut niet normaal in het bijzijn van zijn vrienden. Maar gamen en zijn mening delen met jullie, ja, dat heel graag!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.