Release voor Bubble Bobble 4 Friends bekend gemaakt

0

Na meer dan tien jaar verschijnt de populaire platform game opnieuw op de markt. Taito games heeft de release aangekondigd voor 19 november. 

Goed nieuws voor hen die liefhebber zijn van nostalgische arcade games! Bubble Bobble, één van de populairste platform games uit de jaren ’80, krijgt een gloednieuwe versie: Bubble Bobble 4 Friends. Het nieuwste deel in de franchise rond de bekende monstertjes Bub en Bob zal exclusief voor Nintendo’s Switch verschijnen. Er komt zowel een fysieke als digitale versie en de release is vastgelegd voor 19 november.

De game verschijnt in de VS pas in het eerste kwartaal van volgend jaar, dus voor een keer krijgt Europa een primeur. Het doel van de game is zoveel mogelijk zeepbellen blazen en zo honderd levels doorlopen om uiteindelijk de slechterik Bonner te verslaan. In vergelijking met eerder verschenen games zijn de graphics verbeterd. Bovendien kan je de game in co-op met vier spelers spelen. Tot slot is er een Extend-systeem: in de originele games verzamelden spelers letters om zo ‘extend’ te spellen en speciale bubbels te ontvangen, maar in dit spel werkt dit als een upgradesysteem. Door alle letters te verzamelen en de baas te verslaan wordt er een nieuwe skill ontgrendeld.

Bron: Nintendo Insider

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.