Release voor Dr. Mario World bekend

0

Dr. Mario World verschijnt 10 juli voor smartphones. 

Dr. Mario World is een nieuwe puzzle spin-off voor de smartphone. Nintendo heeft bekend gemaakt dat deze voor Android en iOS verschijnt op 10 juli. Daarnaast hebben ze ook een nieuwe trailer vrijgegeven. Hierin wordt meer uitleg gegeven over de gameplay. Het doel is om lineaire pillenverzamelingen te vormen en zo virussen te vernietigen. Eénmaal een passende combinatie gevormd, zweeft deze naar boven.

Naast Dr. Mario kan je ook aan de slag met andere personages zoals Dr. Peach of Dr. Toad. Ze bezitten elk unieke vaardigheden en zo kan bijvoorbeeld Peach een willekeurige kolom voltooien. Verder zijn er ook extra voorwerpen en power-ups voorzien om je te helpen een level te voltooien.

De game zal gratis worden uitgebracht maar er zijn wel in-game aankopen voorzien.

Bron: Polygon

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.