Release voor nieuwe Tomb Raider film bekend

0

De release voor het vervolg van de Tomb Raider film met in de hoofdrol Alicia Vikander, is aangekondigd voor 19 maart 2021.

Op een titel is het voorlopig nog even wachten, maar de release voor de nieuwste Tomb Raider film is wel bekend gemaakt: 19 maart 2021. De regisseur is Ben Wheatley. Hij is bekend van films als High Rise en Free Fire, en regisseerde ook enkele afleveringen van  Doctor Who.

De hoofdrol van Lara Croft wordt opnieuw vertolkt door Alicia Vikander. Het script wordt geschreven door Amy Jump en Elizabeth Cantillon. Warner Bros. Pictures en MGM geven de film uit.

Bron:

Bron: PCGamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.