Release voor Resident Evil 3 Remake bekend gemaakt

0

Tijdens de State of Play presentatie van PlayStation is aangekondigd dat de remake van Resident Evil 3 op 3 april wordt uitgebracht. Er verschijnt een versie voor de PC, PS4 en Xbox One.

Twintig jaar geleden verscheen Resident Evil 3 voor het eerst. PlayStation heeft nu een remake van de horror game aangekondigd die uitkomt op 3 april 2020. Deze zal opnieuw ontwikkeld worden door Capcom en beschikbaar zijn in een versie voor de PC, PS4 en Xbox One. Bij de game zal ook Project Resistance zijn inbegrepen. Het wordt een multiplayer game waarbij je de keuze hebt tussen verschillende personages. Deze moeten het opnemen tegen de Mastermind. Hij beschikt over zombies en kan een Tyrant besturen.

Bron: The Verge

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.