Release voor tweede Sonic film bekend gemaakt

0

Het vervolg van de succesvolle Sonic film staat gepland voor 2022.

Al eerder was het nieuws verschenen dat er een tweede Sonic film zat aan te komen. Nu heeft men ook de release datum meegedeeld: 8 april 2022. Het is dus nog even wachten vooraleer we naar de film kunnen gaan kijken.

We kunnen verwachten dat acteurs Jim Carrey, Ben Schwartz en James Marsden zullen terugkeren. Het blijft onzeker of Colleen O’Shaughnessey de stem van Tails voor haar rekening zal nemen. Colleen heeft deze rol al in verschillende Sonic games vertolkt en kwam heel kort in de eerste film voor. Wat wel vrijwel zeker is, is dat Tails een grotere rol zal spelen in de sequel.

Bron: Comicbook

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.