Release voor Uncharted film aangekondigd

0

Sony Pictures heeft nieuwe informatie gedeeld over de Uncharted film. Er is een nieuwe releasedatum vastgelegd en enkele geruchten werden gedeeld over een nieuwe regisseur. 

Dat de ontwikkeling van de film probleemloos verloopt, is niet van toepassing voor Uncharted. Tot zover kende de productie al verschillende vertragingen en ondertussen is er al een zevende regisseur aan de beurt. De geruchten doen de ronde dat Ruben Fleisher, bekend om zijn werk van Venom, de Uncharted film zou gaan regisseren. Voorlopig is er nog geen bevestiging van Sony of Ruben. De release is wel vastgelegd voor 5 maart volgend jaar.

Bron: GamesRadar

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.