Release voor Uncharted film bekend gemaakt

0

Sony heeft laten weten dat de film gebaseerd op de Uncharted games op 18 december 2020 zal verschijnen. 

De film zou 18 december 2020 bij ons in de bioscopen te zien zijn. De rol van Nathan Drake wordt vertolkt door Tom Holland. Hij is onder meer bekend van zijn rol in Spider-Man: Homecoming. De regisseur van de film is Dan Trachtenberg, die in 2016 ook de thriller 10 Cloverfield Lane heeft geregisseerd.

Het verhaal zelf heeft geen directe link met de games. Het is een prequel waarin Nathan Drake leert hoe hij op zoek moet gaan naar schatten en verborgen voorwerpen. Hierbij krijgt hij de hulp van Victor Sullivan, beter bekend onder de naam Sully.

Bron: Polygon

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.