Release voor Yooka-Laylee and the Impossible Lair bekend

0

Er is een nieuwe 2D-platformer op komst. Playtonic en Team 17 hebben de release bekend gemaakt voor hun nieuwe platformgame Yooka-Laylee and the Impossible Lair.

De Switch versie van de titel staat gepland voor 8 oktober. Er zijn ook een PC, PS4 en Xbox One versie in de maak, maar hiervoor is er (voorlopig) nog geen releasedatum vastgelegd.

Yooka-Laylee and the Impossible Lair is de opvolger van Yooka-Laylee en in tegenstelling tot zijn voorganger, speel je de game in 2D in plaats van 3D. Er zijn 60 Tonics die je moet verzamelen en verder zijn er leuke modifiers te verzamelen om je snelheid aan te passen of de moeilijkheidsgraad van je tegenstanders te wijzigen. Je kan hier alvast de trailer bekijken.

Bron: Eurogamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.