Remake van Crash Team Racing Nitro-Fueled aangekondigd

0

Op The Game Awards werd meegedeeld dat er 21 juni een remake van Crash Team Racing Nitro-Fueled verschijnt. 

Ter gelegenheid van de twintigste verjaardag besloot Activision om de race-game Crash Team Racing Nitro-Fueled opnieuw uit te geven. De game verscheen voor het eerst op de PS1 in 1999. De remake verschijnt op 21 juni en zal beschikbaar zijn voor de PS4, Xbox One en de Switch. De ontwikkeling wordt uitgevoerd door Beenox en de game zelf wordt uitgegeven door Activision.

Qua gameplay verandert er niet veel aan het origineel. Je hebt de keuze tussen een heleboel personages uit de Crash Bandicoot series en er zijn verschillende gamemodi zoals Adventure, Arcade Single Race and Cup Race, Time Trials en Battle Mode. Je kan bijgevolg racen op jezelf (zowel online als offline) of tegen vrienden. Het doel is om zo snel mogelijk de race te winnen en proberen om onderweg zoveel mogelijk items te verzamelen. In vergelijking met het origineel, heeft de nieuwe versie wel een grafische update gekregen om beter te matchen met de stijl van de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.