Remake van Destroy All Humans! aangekondigd

0

Destroy All Humans! heeft een release gekregen, zo meldt THQ Nordic. De game verschijnt 28 juli voor de PC, PS4 en Xbox One. 

Deze remake wordt ontwikkeld door Duitse studio Black Forest Games. De originele game dateert al van 2005 en werd toen ontwikkeld door Pandemic Studios. In Destroy All Humans! speel je een alien die de mensheid probeert uit te roeien. De release staat gepland voor 28 juli voor de PC, PS4 en Xbox One.

De gameplay werd niet gewijzigd, enkel visueel heeft de game een opwaardering gekregen. Er zijn ook diverse speciale edities van de game aangekondigd. Zo is er de DNA Collector’s Edition, met een Crypto ‘N’ Cow-figurine, sleutelhanger en stressball. De Crypto 137 Edition bevat in plaats van de Crypto ‘N’ Cow-figurine de Crypto-137 figurine. De volgende trailer geeft al een eerste kijk op wat je kan verwachten:

Bron: Eurogamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.