Remake van XIII krijgt nieuwe release datum

0

Uitgever Microids heeft laten weten dat de remake rond de populaire game XIII, gebaseerd op een Belgische stripreeks, 10 november verschijnt.

De eerste game van XIII verscheen reeds in 2003. De toenmalige versie kon op de PS2, PC, Xbox en GameCube worden gespeeld. Het is een actie game waarin je als spelerin de huid van agent “XIII” kruipt, een spion die zijn identiteit heeft verloren.  De game is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks die in België erg succesvol was.

De limited edition van deze remake komt met een metalen hoesje, drie artwork kaarten en gouden XIII-wapens om in de game te downloaden. De release is vastgelegd voor 10 november. Er komt een versie voor  de PlayStation 4, Xbox One, Switch en PC. Hieronder kan je alvast de gameplaytrailer zien, met dank aan IGN:

Bron: NintendoEverything

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.