Resident Evil 2, 3 en 7 komen naar PS5 en Xbox Series X|S

0

Beleef drie hooggeprezen Resident Evil-titels als nooit tevoren wanneer Resident Evil 2, Resident Evil 3 en Resident Evil 7 biohazard later dit jaar verschijnen voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Alle drie titels maken gebruik van Capcoms eigen RE Engine voor cutting-edge features, inclusief ray tracing, een hoge framerate en 3D-audio om spelers helemaal onder te dompelen in deze bekroonde ervaringen. De PlayStation 5-versies van de drie titels bieden ook DualSense-support voor haptische feedback en adaptieve triggers.

Spelers die Resident Evil 2, Resident Evil 3 of Resident Evil 7 biohazard eerder al kochten voor PlayStation 4 of Xbox One komen zonder extra kosten in aanmerking voor een upgrade van PS4 naar PS5 of een next-gen-upgrade via het Smart Delivery-systeem van Xbox. Zo kunnen fans de huiveringwekkende gruwelen en verbluffende visuals van deze geliefde titels opnieuw beleven op de nieuwste generatie consoles. Voor pc-gebruikers komt ook een gratis upgrade-patch beschikbaar.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.