De reveal trailer van Battlefield 2018 komt eraan

0

Even voor de duidelijkheid, de nieuwe Battlefield zal niet Battlefield 2018 noemen, maar de naam wordt voorlopig gebruikt tot we effectief meer weten over de nieuwste die er dit jaar nog zal aankomen. EA heeft nog niets bekendgemaakt, maar dat zal niet lang meer duren!

Op het Twitter-account van Randy Evans was onlangs te lezen dat de reveal trailer van de nieuwste Battlefield in de maak is. Dat wil zeggen dat we vroeg of laat die ook te zien gaan krijgen en weten waar het spel zich zal afspelen. De geruchten werden eerder al verspreid dat het Battlefield Bad Company 3 zal worden en zal afspelen tijdens en na de Vietnam oorlog. Of dat waar zal zijn is voor ons nog onbekend, maar hopelijk kunnen we het jullie snel meedelen! Wat we wel weten is dat het spel in juni tijdens EA Play 2018 ook effectief al te spelen zal zijn.

Bron: VG247

Share.

About Author

Naast fan te zijn van tal van games, hangt Joachim ook het beest uit in de fitness en doet absoluut niet normaal in het bijzijn van zijn vrienden. Maar gamen en zijn mening delen met jullie, ja, dat heel graag!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.