Rockstar plaatst vacatures voor nieuwe open wereld game

0

Er gaan geruchten de ronde dat Rockstar een nieuwe open wereld game plant. Is er een vervolg voor GTA 5 of Red Dead Redemption 2 in de maak? 

Op de website van Rockstar zijn een aantal nieuwe vacatures verschenen. Er wordt gezocht naar animators, programmeurs en artiesten. Men vraagt o.a. naar mensen die  “kunnen werken aan geavanceerde animatiesystemen voor grote open wereld games die draaien rondom personages”. De nieuwe game zal waarschijnlijk worden uitgebracht op de PS5 of Xbox Project Scarlett die gepland staan voor de zomer van 2020. Zodra er meer nieuws bekend is, kan je het op onze site lezen.

Bron: Gamesradar

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.