Ronaldinho toegevoegd aan nieuwste FIFA 18 FUT icons

0

EA Sports heeft in een nieuwe trailer enkele nieuwe karakters bekend gemaakt die beschikbaar zijn in de nieuwe Story mode van het spel.

De Icons ervaring uit de Story mode, waarin spelers met eenzelfde karakter kunnen spelen en kunnen kiezen in welke fase van zijn carrière deze zich bevindt, wordt uitgebreid met verhale. Bovendien zal er een nieuw personage beschikbaar zijn nl. Ronaldinho. Hij zal schitteren naast andere grote namen zoals Pele, Diego Maradona, Thierry Henry, …

Door de nieuwe verhaallijn kan je dus met een speler aan de slag op drie verschillende betekenisvolle momenten in hun carrière. Voor Ronaldinho’s is dit bijvoorbeeld wanneer hij in 2002 start bij Paris St. Germain en hij in 2002 ook de FIFA World Cup voor Brazilië wint.  Daarna wordt er een sprong gemaakt naar 2004 waar hij domineerde in La Liga en de FIFA World Player of the Year prijs mee naar huis nam. Eindpunt is in 2010 waar hij samen met AC Milan doorstootte naar de Serie A titel in de finale.

Voor ieder Icons story is er ook een verschillende rating van de spelers gedurende ieder break point in hun carrière beschikbaar, zodat spelers verschillende variaties voor iedere legendarische held kunnen ontdekken en zo hun dromen werkelijkheid kunnen laten worden. Zoals het onverwoestbare Manchester United team van 1998/99.

FIFA 18 zal 29 september verschijnen voor zowat alle beschikbare spelconsoles op dit moment: PS4, PS3, PC, Xbox One, Xbox 360 en Nintendo Switch.

Bron: Videogamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.