Sam Fisher maakt intrede in Ghost Recon Wildlands

1

Het werd al eventjes geteased, maar gisteren heeft Ubisoft meer duidelijkheid gebracht: Sam Fisher zal zijn intrede maken in Ghost Recon Wildlands. Sam Fisher is het hoofdpersonage in de Splinter Cell-franchise en bestaat al sinds 1998. Maar hoog tijd om deze protagonist in de hedendaagse games te voegen.

Sam Fisher heeft namelijk een CIA-target op het oog en heeft deze gelokaliseerd in Bolivië. Maar omdat hij niet kan rekenen op de ondersteuning van zijn team, willen de Ghosts hem wel een handje toesteken. Deze Splinter Cell missie wordt gratis gelanceerd, samen met de Special Operation 1 content. In deze content zit onder andere enkele nieuwe wapens en customization opties. Special Operation 1 lanceert vandaag en kan gratis worden gespeeld in het weekend van 12 tot 15 april.

Bron: VG247

Share.

About Author

Naast fan te zijn van tal van games, hangt Joachim ook het beest uit in de fitness en doet absoluut niet normaal in het bijzijn van zijn vrienden. Maar gamen en zijn mening delen met jullie, ja, dat heel graag!

1 reactie

  1. Hiervoor wil ik graag nog eens Ghost Recon herinstalleren. Ziet er nice uit, hopelijk betekent dit ergens dat er in de komende jaren een nieuwe Splinter Cell in het verschiet zit.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.