Schakel alle onnodige HUD-elementen uit in God of War

0

Wil je de meest moeilijke, maar ergens ook aangename ervaring tijdens God of War, dan zal het mogelijk zijn om alle onnodige HUD-elementen uit te schakelen. Dat maakte ontwikkelaar Santa Monica Studios onlangs bekend. Hierdoor zullen spelers het natuurlijk een pak moeilijker krijgen, maar je kan wel volop genieten van de prachtige beelden.

Op eender welk moment in de game kan je de HUD-settings aanpassen. Als je er voor kiest om ze allemaal uit te schakelen, dan zal je bijvoorbeeld geen mini-map, gezondheidsbar of indicatoren voor vijanden te zien krijgen. De ontwikkelaar noemt het de Immersion Mode. Een aantal echt noodzakelijke elementen zullen zichtbaar blijven,  alle andere hulpmiddelen vallen weg. Wil je toch eventjes deze hulpmiddelen gebruiken, dan hoef je enkel maar op het touchpad te drukken en de HUD-elementen zullen voor enkele seconden zichtbaar zijn.

God of War zal op 20 april lanceren, exclusief voor PS4.

Bron: VG247

Share.

About Author

Naast fan te zijn van tal van games, hangt Joachim ook het beest uit in de fitness en doet absoluut niet normaal in het bijzijn van zijn vrienden. Maar gamen en zijn mening delen met jullie, ja, dat heel graag!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.