Scribblenauts studio brengt mobiele RPG op de markt

0

5th Cell heeft een gratis mobiele RPG aangekondigd met als titel Anchors in the Drift.

De game is een online game waarin je samen met vrienden een reis door de tijd maakt. Er zijn verschillende koninkrijken verspreid in tijd en ruimte en jij reist naar deze Kingdoms om delen van de Arc te zoeken. Je spelersgroep heet de Anchors en je hebt de keuze uit vijf verschillende spelklassen: Commander, Thief, Bounty Hunter, Tycoon en een geheime vijfde klasse.

Je moet het in de game opnemen tegen vijanden en andere spelersgroepen. Veel meer details over het spel zijn er nog niet, al is wel bekend dat de game zowel op iOS als Android uitkomt. De game zal bovendien gratis zijn en een eerste trailer kan je hieronder bewonderen.

Bron: https://toucharcade.com/2019/01/28/5th-cells-anchors-in-the-drift-announced-for-mobile/

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.