Sega kondigt nieuwe Yakuza game aan

0

Sega onthult eerste details rond nieuwe Yakuza game met Ichiban Kasuga als hoofdpersonage. 

Een officiële release datum of titel van de aankomende Yakuza game, is voorlopig nog niet bekend. Sega heeft wel laten weten dat de nieuwste game zal draaien rond de nieuwe protagonist Ichiban Kasuga.

Sega heeft voor de gelegenheid een website gelanceerd met een vacature voor een actrice. Het is de bedoeling dat de winnares de rol van de partner van het hoofdpersonage zal vervullen. Verder is er ook prijzengeld en deelname aan talrijke acties voor haar voorzien. De vacature eindigt op 21 april.

De game zal exclusief voor PS4 beschikbaar zijn.

Bron: Gematsu

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.