Sega onthult nieuwe games voor de Olympische Spelen

0

In totaal kondigde Sega vier nieuwe games aan die speciaal ter gelegenheid van de Olympische Spelen van 2020 in Tokio worden ontwikkeld. 

Tijdens Sega Fes 2019, een jaarlijks fan evenement dat georganiseerd wordt door ontwikkelaar Sega, werden de allereerste details onthuld van vier nieuwe titels. Elke game is gelinkt met de Olympische Spelen die in 2020 in Tokio zullen plaatsvinden.

Hier is een overzicht van de nieuwe games:

  • Mario & Sonic At The Olympic Games Tokyo 2020
  • Mario & Sonic At The Olympic Games Tokyo 2020 Arcade Edition
  • Olympic Games The Offical Video Game (PS4, Xbox One, PC, Switch)
  • Sonic At The Olympic Games – Tokyo 2020 (iPhone/Android)

In de games nemen Mario, Sonic en de andere personages uit beide series het tegen elkaar op in onder andere hordelopen, tennis, skateboarden, speerwerpen en verspringen. De aankondiging is alvast geen verrassing. In het verleden werd er ook ter gelegenheid van o.a. de Olympische Spelen van 2008 in Peking en de Winterspelen in Londen, een game uitgegeven. De release wordt verwacht voor het laatste kwartaal van 2019.

Bron: Kotaku

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.