Sensei Gaming begint met wekelijkse streams!

0

Een nieuw jaar, een nieuw begin! Eindelijk kunnen we jullie vertellen dat we hebben besloten om wekelijkse streams te houden! Achter de schermen zijn we volop bezig geweest met allerlei voorbereidingen te treffen en dit weekend gaan we aan de slag!

Met de wekelijkse streams willen we proberen zoveel mogelijk nieuwe games samen met jullie te spelen. In rustigere periodes waarin niet veel releases zijn is er ruimte voor variatie. We plannen steeds twee streams per week in. Woensdag is de vaste dag, daarnaast zal het wisselen tussen maandag en vrijdag. Met momenten zullen er ook extra streams gehouden worden. Hiervan laten we jullie op voorhand steeds iets weten via onze social media kanalen, zodat jullie ons steeds kunnen vergezellen.

Al onze streams zullen gehouden worden op Twitch. Voor de stream start plaatsen we diezelfde dag nog een reminder op onze social media kanalen.

Ons eerste stream-agenda ziet er als volgt uit:

 • Vrijdag 12/2/2021 – 20u30
  Tech Test met Final Fantasy XIV
 • Zaterdag 13/2/2021 – 20u00
  Eerste stream met Little Nightmares II
 • Woensdag 17/2/2021 – 20u00
  Vervolg Little Nightmares II
 • Vrijdag 19/2/2021 – 20u00
  TBA

We kijken er alvast naar uit om samen met jullie de virtuele wereld onveilig te maken!

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.