Sequel van Psychonauts uitgesteld tot 2019

0

Double Fine heeft op de fanpagina van Psychonauts 2 laten weten dat de game nog wat extra tijd zal nodig hebben om te ontwikkelen. Normaal gezien was deze aangekondigd voor ergens in 2018 maar die deadline kan dus niet worden gehaald.

Psychonauts is een platformgame rond het hoofdpersonage Raz. Dit is een net afgestudeerde psychonaut die speciale mentale krachten bezit. Door middel van telekenise en levitatie moet je proberen raadsels op te lossen en de wereld te verkennen.

Double Fine laat weten dat er op dit moment zo’n vijf verschillende teams aan het werk zijn en dat ze beseffen hebben dat er nog veel moet gebeuren vooral de game af is. Een nieuwe deadline is nog niet bekend gemaakt, maar de game wordt ergens in 2019 verwacht. De game zou te spelen zijn op PC, PS4 en Xbox One.

Bron: GameInformer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.