Shenmue III opnieuw uitgesteld

0

Om de game tot in de puntjes te verfijnen, wordt het voor een derde keer uitgesteld.

Yu Suzuki en Deep Silver hebben op Kickstarter bekendgemaakt dat de releasedatum van Shenmue 3 wordt verplaatst naar 19 november. Dit doen ze naar eigen zeggen om “de echte Shenmue-ervaring te kunnen leveren”. De game zou al af zijn, maar de extra tijd zou nodig zijn om de laatste puntjes tot in de details uit te werken.

Intussen is dit al de zoveelste keer dat de game wordt uitgesteld. De oorspronkelijke release was gepland voor 2015. Die werd uiteindelijk verplaatst naar december 2017, daarna de tweede helft van 2018, dit jaar zou het augustus worden en nu tot slot 19 november. Wij houden jullie alvast verder op de hoogte.

Bron:

Bron: Gamespot

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.