Sims 4-content onderweg naar Final Fantasy XV Windows Edition

0

Square Enix heeft de handen ineen geslagen met EA en Maxis, de studio achter The Sims, om exclusieve The Sims 4-content naar Final Fantasy XV Windows Edition te brengen.

Spelers die Final Fantasy XV Windows Edition tussen 6 maart en 1 mei aanschaffen via Origin ontgrendelen een uniek kostuum in Sims-stijl: het beroemde Sims 4-lamapak met Plumbob. Deze kan Noctis in de campaign dragen, en is ook geschikt voor de avatars van spelers in Final Fantasy XV Multiplayer Expansion: Comrades.

Spelers die de game pre-orderen op Origin ontvangen als bonus ook de “FFXV Decal Selection”, een serie kleurrijke bestickeringen voor de Regalia-wagen, inclusief afbeeldingen van Gladiolus, Prompto en Ignis, alsmede de mannen en vrouwen van de Kingsglaive.

Niet alleen Final Fantasy XV Windows Edition-spelers worden getrakteerd op exclusieve content, want om de Final Fantasy XV Windows Edition te vieren kunnen vanaf 8 maart alle bezitters van The Sims 4 een special kostuum van een gekroonde prins Noctis Lucis Caelum voor hun avatars downloaden.

Daarnaast is nu een gratis speelbare demo van Final Fantasy XV Windows Edition beschikbaar. De demo laat spelers het complete Chapter 1 spelen, inclusief de tutorial en eerste missies van het epische avontuur in Eos, nog voordat de game op 6 maart beschikbaar komt via Steam, Origin en de Microsoft Store.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.