[Gamescom 2017] De Sims 4 krijgt een Honden en Katten Expansion Pack

0

Het leven is beter met honden en katten! EA en Maxis hebben vandaag aangekondigd dat het De Sims 4 Honden en Katten Expansion Pack op 10 november naar de PC en Mac komt.

Het langverwachte uitbreidingspakket geeft spelers de kans om het knuffelige gezelschap en de grappige verrassingen van honden en katten in het dagelijkse leven van hun Sims te ervaren. Met het gloednieuwe hulpmiddel Creëer-een-huisdier kunnen spelers de perfecte huisdieren maken en ontwerpen. Kies uit een breed aanbod van honden- en kattenrassen om echt iets unieks neer te zetten. Pas de vachten van je pluizige vriendjes aan met de mafste patronen of stem de stippen en strepen van ingame huisdieren af op levensechte huisdieren. Voor de allereerste keer zijn er ook speciale outfits en accessoires beschikbaar om de look helemaal af te maken met specifieke eigenschappen zodat elk huisdier zowel qua karakter als qua uiterlijk uniek is.

De unieke eigenschappen van dieren worden ontdekt als Sims hun dieren verzorgen, trainen en er spelletjes mee spelen. Een gloednieuwe dierenartspraktijk geeft spelers de kans om hun droom van het runnen van een eigen dierenkliniek na te jagen, toegewijd personeel in dienst te nemen, diagnoses te stellen en dieren te verlossen van lastige vlooien of bizarre aandoeningen.

De Sims 4 Honden en Katten breidt De Sims 4 verder uit met het prachtige kustplaatsje Brindleton Bay, een gloednieuwe wereld. Hier kunnen Sims hun huisdieren laten apporteren bij de haven, een wandeling maken naar de vuurtoren, het park bezoeken om een hindernisbaan op te zetten, andere baasjes ontmoeten, en zelfs zwerfdieren vinden die Sims een liefdevol thuis kunnen geven!

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.