Sly Cooper animatieserie op komst

0

De bekende wasbeer uit de games krijgt een eigen animatieserie. Voor de productie gaat Sony samenwerken met Technicolor Animation Productions, die onder andere ook Sonic Boom op hun naam hebben staan. 

In totaal zijn er 52 afleveringen van zo’n 11 minuten en de eerste helft hiervan verschijnt in oktober 2019 op TV. De andere helft zal vanaf juli 2020 op het beeldscherm te zien zijn. Sly Cooper zou in de serie worden voorgesteld als een moderne Robin Hood. Meer details en een nieuwe trailer ontbreken voorlopig nog.

Bron: Destructoid

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.